Vragen

Zijn er nog vragen?

U hebt nog vragen voor u zich wilt inschrijven? Hier zijn de antwoorden.

BASISCURSUS 45 €

CURSUS GEVORDERDE 115 €

Klik op de vraag en het antwoord komt tevoorschijn
Ik heb geen Paypal, geen creditcard en doe ook niet aan online bankieren. Hoe kan ik mij inschrijven?

Dan kan je ook via bankoverschrijving betalen. Na ontvangst van betaling wordt uw account geactiveerd.  Let op dit kan in tegenstelling tot onlinebetaling tot 2 bankdagen duren (weekends en feestdagen niet meegerekend)

Hoe krijg ik de lessen, moet ik de lessen downloaden?

Neen, alle lessen staan op ons online platform. Beveiligd met een uniek paswoord. En overzichtelijk gegroepeerd per categorie U kan deze bekijken via PC, laptop, Smartphone, digitale TV, Tablet, Spelconsole, …  Kortom elk toestel met een internetverbinding.

Ik ga 2 weken op vakantie, mis ik dan de lessen?

Neen, Wekelijks wordt er nieuwe inhoud toegevoegd maar deze blijft toegankelijk.  Dus je kan zelf beslissen wanneer je gaat studeren.  Na jouw vakantie kan je de draad gewoon terug opnemen.  Zelfs na de drie maanden blijft alles nog toegankelijk.

Ik word doorverwezen naar PayPal, maar wil eigenlijk betalen met Mastercard. Is dat Mogelijk?

Betalen met creditcard is mogelijk, dit gaat ook via Paypalplatform en kan zonder een Paypal rekening te openen. Als je op de bestel knop drukt kom je op een Paypal scherm met 2 mogelijkheden:
1. “Inloggen” (voor diegenen die met PayPal wensen te betalen)
2. “Betalen als gast” (voor diegenen die met creditcard willen betalen)
Als je de 2de optie kiest kan je betalen met creditcard zonder een Paypal rekening te openen!

LET OP! soms kan het gebeuren dat op de 2de knop “Een rekening openen” staat. Niet doen, pagina refreshen (herladen) tot hij de optie:  “Betalen als gast” geeft

Het lukt mij plotseling niet meer om in te loggen in mijn account, wat moet ik doen?

Indien je reeds eerder succesvol ingelogd hebt in je account is de kans groot dat je een vergissing maakt bij het opgeven van je paswoord.  Let op hoofdletters, leestekens en cijfers. Lukt het niet dan kan je via het Login scherm een nieuw paswoord aanmaken door op de link “forgot password” te klikken.  Vervolgens krijg je een mail met instructies. Belangrijk, je paswoord moet uit minstens 12 karakters bestaan.

UPDATE: Het afgesloten leerplatform is op 10/2017 extra beveiligd met HTTPS/SSL. Inloggen gaat nu op ieder toestel en met iedere internetbrowser perfect.

Wie zijn de goochelaars binnen de Academie?

De Goochelacademie is opgericht door Koenraad. Een full-time beroepsgoochelaar. Meer info over Koenraad: www.koenraadmagic.com

Voor de instructie filmpjes wordt hij bijgestaan door Jean-Paul. Eveneens een full-time beroepsgoochelaar. Bekijk hier een korte reportage over Jean-Paul: https://vimeo.com/129371498

Is de prijs voor de “Basiscursus” per les of per jaar?

Neen, de prijs is voor de complete “Basiscursus” (12 lessen).  Het is een éénmalige stoomcursus.  Na het succesvol afwerken van de cursus ben je klaar voor het volgende niveau. Dat is het niveau “Gevorderde” waar andere voorwaarden en tarieven van toepassing zijn.

Hoe kan ik mijn cursus betalen?

De betaling kan online via PayPal of Creditcard. Na betaling kan je onmiddellijk inloggen met uw paswoord en start uw magische ontdekkingsreis.  Bankoverschrijving is ook mogelijk maar houd dan wel rekening met de verwerkingstermijn.

Ik goochel al enkele jaren, ben ik gevorderde goochelaar of start ik met de beginners cursus?

Dit ligt persoonlijk en is voor ons, als leraren, moeilijk te bepalen.  Echter in zijn jarenlange ervaring als leraargoochelaar heeft Jean-Paul wel gemerkt dat veel gevorderde goochelaars bepaalde “basis vaardigheden “missen. Wij zijn overtuigd dat het zeker ook interessant is voor gevorderde goochelaars.  Sommige technieken zal je uiteraard al kunnen, maar er zullen zeker ook nieuwe trucs aangeleerd worden. Trouwens, het leuke is dat je cursus online beschikbaar blijft.  Als je dan later de cursus gevorderde volgt wordt alle inhoud gecentraliseerd op uw eigen account.  Zo bouw je aan een persoonlijke online bibliotheek.

Is de cursus ook geschikt voor kinderen?

Het is een volwassen leeromgeving. Echter moet men niet meerderjarig zijn. Dus jongeren met een mature ingesteldheid zijn zeker welkom, laat ons zeggen vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Waarom is het inschrijvingsgeld zo laag?

Klopt, Voor de prijs van 1 goocheltruc krijg je een complete cursus met ondersteuning!

Echter, dit is slechts een tijdelijke introductieprijs die na lancering wordt opgetrokken. Maak er dus gebruik van.

Waar moet ik mijn paswoord ingeven?

Op de website www.goochelacademie.be staat een grote knop “login”.  Als je hierop klikt kom je op het inlogscherm terecht. Daar geef je uw gebruikersnaam en paswoord op. Als dit correct is ben je binnen in de Goochelacademie

Welk materiaal is er nodig om de cursussen te volgen? Waar kunnen we het materiaal bekomen?

Materiaal basis cursus:

De cursus is zodanig samengesteld dat je weinig materiaal nodig hebt.
Met een spel kaarten, touw, 3 jetons, enkele moeren, enkele munten en wat knutselmateriaal kom je al heel ver in deze cursus.
Verder heb je maar 1 echt goochelattribuut nodig. Dit kan je voor enkele Euros in een (online)goochelwinkel kopen. Vind je geen goochelwinkel? Stuur ons een berichtje en wij bezorgen je enkele betrouwbare adressen.

PS – De jetons kan je nu ook in onze online shop kopen: https://www.goochelacademie.be/product/pokerchips/


Materiaal cursus gevorderde: 

In de cursus gevorderde wordt het serieus … :-). Al kom je ook in deze cursus al een heel eind met basismaterialen zoals kaarten, munten en alledaagse attributen.

Maar hierboven op worden er enkele trucs uitgelegd met specifieke goocheltributen die de meeste gevorderde goochelaars wel in huis hebben.

Okito box, Himber Wallet … (Heb je deze zaken niet en wil je ze niet aankopen staat het je uiteraard vrij deze trucs over te slaan)

Als je nog een vraag hebt die hierboven niet beantwoord is kan je ze via dit formulier doorsturen.


De Goochelacademie.be wordt bestuurd door

ANNEXIS vzw
administratieve zetel
Reytstraat 177
9700 Oudenaarde
BTW: BE 0898.346.001
E-mail: via formulier
Tel.: 0495 21 56 48

Ik weet genoeg en wil mij nu inschrijven

Lanceringsprijs is slechts tijdelijk geldig, wees er snel bij! (Voor de prijs van 1 goocheltruc krijg je een complete cursus met ondersteuning!)

Ik twijfel nog…

Bent u nog niet klaar voor een beslissing te maken?  Wilt u meer weten?  Geef hier uw mailadres op en wij houden u op de hoogte! (Let op Lanceringsprijs is tijdelijk)