Basiscursus goochelen 2024

Leer Nu Online Goochelen

  • Online, dus geen verplaatsingskosten en tijd verlies
  • 24/24 toegankelijk, kies zelf waar en wanneer je wilt leren
  • Toegang via PC, smartphone, Tablet, Digitalen TV, …
  • Discretie – Afgesloten leeromgeving met paswoord
  • Kwalitatief hoogstaande trucs en heldere instructiefilmpjes
  • Niet enkel trucs, maar ook techniek, theorie en ondersteuning door professionele goochelaars
  • Exclusieve trucs waar je mee kan uitpakken, geen flauwe trucs die over heel het internet verklapt worden
  • Kies je eigen tempo de lessen blijven onbeperkt toegankelijk
  • Na deze stoomcursus ben je klaar voor het volgende niveau
  • BONUS: gratis 1 jaar BMF-lidmaatschap inbegrepen

éénmalig 45 € voor onbeperkte toegang

In 12 lessen goochelaar worden

Goocheltruc Leren Met Duidelijke Instructiefilmpjes

U leert o.a. deze indrukwekkende truc

U leert ook deze kaartentruc

Deze truc zal je zelf ook kunnen!

Deze prachtige truc leert u in LES 12

En nog veel veel meer …

LES 1: Artikel met 3 goede tips voor zelfstudie. Bonus: De Magische Beugel.

LES 2: Een kaarttechniek die heel veel mogelijkheden opent: de “######”. Jean-Paul leert u verschillende manieren en subtiliteiten. En ook een truc.

LES 3: ‘Laat eens iets zien!” Dit zal je als goochelaar veel te horen krijgen van vrienden en kennissen. Met deze truc die Koenraad je leert in deze les kan je indruk maken. Slechts 2 speelkaarten en een beetje oefening heb je nodig.

LES 4: In de goochelacademie heb je al trucs met Kaarten, Jetons en munten geleerd.  Maar je kan nooit raden welke truc Jean-Paul u deze week gaat leren Truc van de Week

In de afdeling Technieken hebben we een instructiefilmpje van de “Double Cut” toegevoegd

LES 5: Een goocheltruc presenteren geeft veel plezier. Ook is het plezant om zelf een goocheltruc te bricoleren, Als je een zelfgemaakte goocheltruc presenteert is het dubbel fun!
Maak deze week uw eigen Kaartvoorspelling Truc.

Zenuwen: Iedere artiest heeft er wel eens last van gehad. De ene al meer dan de andere. Je bent klaar om je optreden te beginnen maar dan krijg je plotseling last van de zenuwen. Zweethandjes, krop in de keel, trillende handen, … Wat kan je doen om je zenuwen onder controle te houden?

LES 6: “Forceer een kaart op uw favoriete manier” Hoe vaak ben je dit al tegen gekomen? Misschien heb je nog geen favoriete manier, of kan het interessant zijn nog een nieuwe techniek bij te leren. Jean-Paul verklapt 4 van zijn favoriete technieken.

LES 7: Hoeveel trucs bestaan er met speelkaarten? Ontelbare! Het interessante is dat je met een aantal basis technieken eindeloos veel trucs kan doen. Vandaag leren we u een valse telling die in heel veel trucs toegepast wordt. En je kan hem al direct omzetten in de praktijk met deze 4 Kaarten truc.

LES 8: Vandaag mag jij de touwtjes in handen nemen! We gaan goochelen met touw. Touwtrucs zijn heel visueel en zowel geschikt om te vertonen voor een kleine groep als op een groot podium. Drie manieren om een doorgeknipt touw te herstellen.

LES 9: Bij kaarttrucs is het Vals Schudden een techniek die onschuld en geloofwaardigheid toevoegt.

Vandaag leert Jean-Paul u nog een truc die gebruik maakt van een valse telling.

LES 10: Wat als een truc fout gaat? Vergissen is menselijk, hoe ga je met de situatie om. Enkele bedenkingen en tips van twee beroeps goochelaars (die zelf soms ook fouten maken)

Soms kan het geheim achter een truc vrij eenvoudig zijn en toch grote indruk maken op het publiek. De toeschouwers weten immers niet hoe je het (technisch) voor elkaar krijgt. Zij bewonderen het eindresultaat. Kaarten & Bloemen is een truc met eenvoud in de techniek zodat de volle aandacht naar de presentatie kan gaan.

LES 11: Eén belangrijk onderwerp is nog niet aan bod gekomen: de “#####”. Dit geheime hulpmiddel heeft ontelbare mogelijkheden. Hij kan zowel close-up als op podium gebruikt worden. Goochelaars gebruiken hem om een bankbiljet van waarde te veranderen, een brandende sigaret te laten verdwijnen, enz. Ik leg u uit hoe je een doekje kan laten verdwijnen.

LES 12: Deze cursus willen we afsluiten in schoonheid. De muntentruc die je vandaag gaat leren is er eigenlijk al één uit de cursus voor gevorderden. (Die het vervolg is op deze cursus)

Wil je al eens binnen gluren?

Bekijk wat je mag verwachten

Professionele Ondersteuning

Wij zijn er om u te helpen!

Misschien ben je nu nog aan het twijfelen … “Ga ik de trucs wel goed kunnen uitvoeren?”, “Zal het niet te moeilijk zijn?”, “Wat als ik het niet helemaal begrijp?”

Weet dat deze goochel cursus heel zorgvuldig is samengesteld door ervaren goochelaars. De trucs worden op een heel toegankelijke manier uitgelegd. Mocht u toch nog vragen hebben tijdens de goochel cursus, of een (online)schouderklopje nodig hebben?

Wij begrijpen dit en bieden bij de goochel cursus ook online ondersteuning en begeleiding. Koenraad en Jean-Paul beide full-time beroepsgoochelaars staan klaar om al je vragen binnen de afgesloten leeromgeving te beantwoorden.

De Goochelacademie is opgericht door Koenraad. Meer info over Koenraad: www.koenraadmagic.com

Voor de instructie filmpjes wordt hij bijgestaan door Jean-Paul: https://vimeo.com/129371498

goochelaar Jean-Paul

Full-time beroepsgoochelaar.  Meer dan 40 jaar ervaring welke hij met plezier deelt in de Goochelacademie.

Goochelaar Jean-Paul

Full-time beroepsgoochelaar.  Bezeten van het goochelen sinds zijn tiende. Geeft met trots zijn vakkennis door.

– Goochelaar Koenraad

Eénmalig 45 € (voor de complete cursus)

Voor de prijs van 1 goocheltruc krijg je een complete goochel cursus met online ondersteuning!