Vragen en antwoorden

Hoe krijg ik de lessen, moet ik de lessen downloaden?

Neen, alle lessen staan op ons online platform. Beveiligd met een uniek paswoord. En overzichtelijk gegroepeerd per categorie U kan deze bekijken via PC, laptop, Smartphone, digitale TV, Tablet, Spelconsole, …  Kortom elk toestel met een internetverbinding.

Ik ga 2 weken op vakantie, mis ik dan de lessen?

Neen, je kan zelf beslissen wanneer je gaat studeren.  Na jouw vakantie kan je de draad gewoon terug opnemen.  Zelfs na de drie maanden blijft alles nog toegankelijk.

Waar log ik in?

Op de website www.goochelacademie.be staat onderaan een grote knop “login”.  Als je hierop klikt kom je op het inlogscherm terecht. Daar geef je uw gebruikersnaam en paswoord op. Als dit correct is ben je binnen in de Goochelacademie. Zie video.

Het lukt mij plotseling niet meer om in te loggen in mijn account, wat moet ik doen?

Indien je reeds eerder succesvol ingelogd hebt in je account is de kans groot dat je een vergissing maakt bij het opgeven van je paswoord.  Let op hoofdletters, leestekens en cijfers. Lukt het niet dan kan je via het Login scherm een nieuw paswoord aanmaken door op de link “forgot password” te klikken.  Vervolgens krijg je een mail met instructies. Belangrijk, je paswoord moet uit minstens 12 karakters bestaan.

Indien het de eerste keer is dat je inlogt dan kan het tot 24 uur duren voor dat je toegang krijgt. Je krijgt een email zodra je kan inloggen.

Wie zijn de goochelaars binnen de Academie?

De Goochelacademie is opgericht door Koenraad. Een full-time beroepsgoochelaar. Meer info over Koenraad: www.koenraadmagic.com

Voor de instructie filmpjes wordt hij bijgestaan door Jean-Paul. Eveneens een full-time beroepsgoochelaar. Bekijk hier een korte reportage over Jean-Paul: https://vimeo.com/129371498

Is de prijs voor de “Basiscursus” per les of per jaar?

Neen, de prijs is voor de complete “Basiscursus” (12 lessen).  Het is een éénmalige stoomcursus.  Na het succesvol afwerken van de cursus ben je klaar voor het volgende niveau. Dat is het niveau “Gevorderde” waar andere voorwaarden en tarieven van toepassing zijn.

Hoe kan ik mijn cursus betalen?

De betaling kan online met bankkaart of Creditcard. Na betaling kan het tot 24 uur duren voor dat je toegang krijgt. Je krijgt een email zodra je kan inloggen met uw paswoord en starten met uw magische ontdekkingsreis.

Ik goochel al enkele jaren, ben ik gevorderde goochelaar of start ik met de beginners cursus?

Dit ligt persoonlijk en is voor ons, als leraren, moeilijk te bepalen.  Echter in zijn jarenlange ervaring als leraargoochelaar heeft Jean-Paul wel gemerkt dat veel gevorderde goochelaars bepaalde “basis vaardigheden“ missen. Wij zijn overtuigd dat het zeker ook interessant is voor gevorderde goochelaars.  Sommige technieken zal je uiteraard al kunnen, maar er zullen zeker ook nieuwe trucs aangeleerd worden. Trouwens, het leuke is dat je cursus online beschikbaar blijft.  Als je dan later de cursus gevorderde volgt wordt alle inhoud gecentraliseerd op uw eigen accont.  Zo bouw je aan een persoonlijke online bibliotheek.

Is de cursus ook geschikt voor kinderen?

Het is een volwassen leeromgeving. Echter moet men niet meerderjarig zijn. Dus jongeren met een mature ingesteldheid zijn zeker welkom, laat ons zeggen vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Waarom is het inschrijvingsgeld zo laag?

Klopt, Voor de prijs van 1 goocheltruc krijg je een complete cursus met ondersteuning!

Echter, dit is slechts een tijdelijke introductieprijs die na lancering wordt opgetrokken. Maak er dus gebruik van.

Welk materiaal is er nodig om de cursussen te volgen? Waar kunnen we het materiaal bekomen?

Materiaal basis cursus:

De cursus is zodanig samengesteld dat je weinig materiaal nodig hebt.
Met een spel kaarten, touw, 3 jetons, enkele moeren, enkele munten en wat knutselmateriaal kom je al heel ver in deze cursus.
Verder heb je maar 1 echt goochelattribuut nodig. Dit kan je voor enkele Euros in een (online)goochelwinkel kopen. Vind je geen goochelwinkel? Stuur ons een berichtje en wij bezorgen je enkele betrouwbare adressen.

PS – De jetons kan je nu ook in onze online shop kopen: https://www.goochelacademie.be/product/pokerchips/


Materiaal cursus gevorderde: 

In de cursus gevorderde wordt het serieus … :-). Al kom je ook in deze cursus al een heel eind met basismaterialen zoals kaarten, munten en alledaagse attributen.

Maar hierboven op worden er enkele trucs uitgelegd met specifieke goochelattributen die de meeste gevorderde goochelaars wel in huis hebben.

Okito box, Himber Wallet … (Heb je deze zaken niet en wil je ze niet aankopen staat het je uiteraard vrij deze trucs over te slaan)

Voordelen BMF lidmaatschap:

– Contactpunt waarbij je terecht kunt met allerlei vragen over de goochelwereld.
– Je krijgt korting bij BMF events
– Kandidaten voor een wedstrijd krijgen gratis coaching, er zijn 4 coaches verspreid over het land
– Je krijgt regelmatig de BMF nieuwsbrief in uw mailbox

Ik weet genoeg en wil mij nu inschrijven

(Voor de prijs van 1 goocheltruc krijg je een complete cursus met ondersteuning!)

Als je nog een vraag hebt die hierboven niet beantwoord is kan je ze via dit formulier doorsturen.

  De Goochelacademie.be wordt bestuurd door

  ANNEXIS vzw
  administratieve zetel
  Reytstraat 177
  9700 Oudenaarde
  BTW: BE 0898.346.001
  E-mail: via formulier
  Tel.: 0495 21 56 48

  Ik twijfel nog…

  Bent u nog niet klaar voor een beslissing te maken?  Wilt u meer weten?  Geef hier uw mailadres op en wij houden u op de hoogte!

  Bonus! Leer nu gratis 1 truc als voorproefje!